tisdag 18 juni 2013

Mycket motgångar just nu....

Just nu så känns allt ganska jobbigt.
Det blev ju ingen start i VR 2013 som jag hade planerat o hoppats mycket på. Inte mycket att göra åt så ingen idé att deppa för det, kommer ju många såna lopp till.

Idag så var det meningen att jag skulle springa mardrömmen, ett litet nätt terränglopp i rödeby med åar att vada över, stigar o lera att springa i för att avsluta varvet UPPFÖR rödebybacken, en utförsåkningsbacke, detta ska man göra 3 ggr o varje varv är 3 km. Såg fram mot detta ganska mycket o ännu mer taggad när jag vann en startplats. Efter en massa om o men så var jag faktiskt tvungen att lyssna på min kropp idag, har jätteproblem med allergi o astma just nu i denna värmen o flåset finns inte. Blir riktigt slut efter bara en promenad .

Samma sak gäller med planeringen av träningen inför AXA Malmö Triathlon den 4 aug, ligger inte i fas då jag inte kan köra på för fullt efter min träningsplan. Förhoppningsvis så har detta lugnat ner sig efter midsommar, men gräset är just nu min största fiende o inga mediciner i världen kan hjälpa mig tillräckligt just nu, bara underlätta vardagen lite.

Detta kommer inte att slå ner mig då jag har ett ganska starkt psyke o vet hur kroppen reagerar efter ca 40 år med dessa problem, vissa år är värre än andra o vissa pollen värre än andra.

Nu till lite goda nyheter, ja det finns ju faktiskt såna oxå.

Jag har fått ett "sommarjobb" jag ska vara med o jobba på rockstad Falun i mitten av augusti, det är en rockfestival i 3 dagar med många av mina favoritband som spelar. ska bli skitkul.

Som om inte det var nog!!!!
Efter cykelvasan förra året så sa jag att detta gör jag aldrig mer om, det var det jobbigaste jag har gjort trots att jag gjorde en HIM i sövde på 6 tim o 57 min.
Häromdagen så fick jag ett mail där det stod: "GRATTIS TILL EN STARTPLATS I CYKELVASAN 2013"
FUCK FUCK FUCK, Nä inte detta tänkte jag direkt, men nu så här efteråt så ska det bli skitkul.
Förra året kom jag i mål på 5 tim 46 min, i år ska jag försöka komma in runt 5:15

Det enda som saknas just nu är att jag vinner en startplats i Lidingöloppet oxå så är lyckan total

En hyfsat glad men taggad till tusen Patric

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar