söndag 1 juli 2012

Ställer in nästa planerade tävling

Ja, det är med sorg i hjärtat som jag tyvärr måste meddela att jag får ta och ställa in min nästa planerade tävling - Sövde triathlon. Varför detta nu då? är jag skadad? Nä, men helt otränad för detta.
Det är mindre än 2 veckor kvar och jag har inte simtränat nåt, löpträningen har inte blivit så som jag planerade. Cykelträningen ligger väl i fas men jag har inte tränat några brickpass av värde.

Om det är nån som vet hur jag ska träna upp mig inför en halv Ironman på mindre än 2 veckor kan ju höra av sig till mig med tips.

Besvikelsen är total, men det finns bara EN person som jag kan skylla på och det är mig själv.
Inte så att jag har legat på latsidan direkt men vissa pass har försvunnit ur min kalender mycket p.g.a vätternrundan samt mina nattjobb. Jag har helt enkelt inte orkat träna dom pass som jag hade behövt.

det kommer en massa andra härliga tävlingar i närmsta framtiden,
Med rätt sponsring så skulle AXA Malmö triathlon den 5 aug ligga rätt till rent träningsmässigt och distansmässigt. Olympisk är den jag tänker på i så fall.

Sen kommer ju Ironman i kalmar, jag har dock inte dom pengarna men det hade varit kul att testa sina gränser. kan kanske bli en sprint där om allt stämmer.


En sak är dock säkert - Nästa år så ska det bli maratondebut för mig, och det kommer att ske på Kustmaran. Detta är vad som kommer att bli mitt stora mål nästa år.

Om det är nån som har idéer eller sponsormedel så hör av dig till mig.

Patric

1 kommentar:

  1. Hej!
    Har precis hittat till din blogg här. Men oj inte visste jag du var anmäld till så många tävlingar - svårt att hinna träna nästan. :P Kul med Kustmaran nästa år. Det är årets höjdpunkt tycket jag trots (eller kanke för att) jag aldrig sprungit. Så härlig stämning, och jag har alltid varit funktionär i mål och får ju då möta alla trötta och glada löpare!

    SvaraRadera