onsdag 30 januari 2013

30 dagar senare

Idag så har det gått 30 dagar av min 100-dagarsutmaning. jag mår utmärkt men har stora problem med mat just nu. Ja, det är så här: jag äter för lite, för sällan o för lite fett.
Ingen alkohol, socker, läsk, godis, kakor eller liknande på 30 dagar och dom 2 senaste veckorna så har jag gått ner 0,2 kg, ynka 2 hekto alltså. Jag vet att jag gör nåt fel men inte vad. Svaret ligger säkert i att jag äter för sällan, för lite o för lite fett. Men jag är blind, ser inte var felet är. En normal dag ser ut på detta viset.
06:00 en stor kopp kaffe med ca 1 msk kokosfett o 2 msk grädde "to go" har den i bilen o dricker upp den till ca 07:00
10:00 första rasten. äter då en blandning med 3 msk kvarg, 3 msk keso o ca 3 msk grädde, frysta hallon i, ca ½ dl.

15:45 äter lite kall mat, typ korv, kött, skinka, ägg eller liknande. ca 2 dl eller ca 1 dl skinka. till detta lite sallad.

18:30 middag hemma, inte hungrig vid den tiden men försöker få i mig ändå. oftast 1 portion kött, fisk eller liknande med kokta grönsaker, sallad. typ en 1/3 av tallriken med varje del.

vid 21:30 så är jag hungrig igen men vill inte äta så sent men försöker ta lite skinka, ost, gurka eller liknande.

När man ser det så här så ser man hur lite det egentligen är.

När det gäller träningen så snittar jag ca 6 timmar i veckan just nu, kommer att öka detta till ca 8-9 timmar från nästa vecka o sen öka på det med 1-2 timmar till när det blir ljusare ute om kvällar o mornar.

nån som kan hjälpa mig med lite matscheman som passar.

jag har rast mellan 10-12 varje dag o hemma vid 18 varje dag.

har kollat på en massa olika sidor med LCHF-recept men inget som passar att ha med sig direkt.


Patric